W stałej produkcji:
(produkowane minimum raz w tygodniu)
| | |
Strucla (serowa, makowa, jabłkowa, jagodowa) | Ciasto drożdżowe | Babka cytrynowa, czekoladowa lub cappuccino |
| | |
Makowiec | Ciasto jogurtowe | Ciasto fantazja czekoladowa |
| | |
Ciasto firmowe | Ciasto czekoladowo-gruszkowe | Jabłecznik |
| | |
Orzechowiec | Snikers | Sernik królewski |
Produkowane okazjonalnie:
(produkowane rzadziej niż raz na tydzień)
| | |
Keks | Rolada (jabłkowa, makowa, orzechowa lub śmietanowa) | Sernik z maliną |
| | |
Sernik wiedeński | Sernik z brzoskwinią | Kostka karpatkowa |
| | |
Stefanka | Śmietanowiec | Miodownik |
| | |
sero-mak | Piernik przekładany | Ciasto piegusek |
| | |
Zebra | Ciasto mistrza Jana | Metrowiec |
| | |
Delicja z bakaliami | Babka drożdżowa | Piernik |