Ciasta

W stałej produkcji:

(produkowane minimum raz w tygodniu) 

Strucla (serowa, makowa, jabłkowa, jagodowa)
Ciasto drożdżowe
Babka cytrynowa
Strucla (serowa, makowa, jabłkowa, jagodowa)
Ciasto drożdżowe
Babka cytrynowa
Makowiec
Ciasto jogurtowe
Ciasto fantazja czekoladowa
Makowiec
Ciasto jogurtowe
Ciasto fantazja czekoladowa
Ciasto firmowe
Ciasto czekoladowo-gruszkowe
Jabłecznik
Ciasto firmowe
Ciasto czekoladowo-gruszkowe
Jabłecznik
Orzechowiec
Snikers
Sernik królewski
Orzechowiec
Snikers
Sernik królewski
Sernik krakowski
Kostka z winiakiem
Babka czekoladowa
Sernik krakowski
Kostka z winiakiem
Babka czekoladowa

Produkowane okazjonalnie:

(produkowane rzadziej niż raz na tydzień) 

Keks
Rolada (jabłkowa, makowa, orzechowa lub śmietanowa)
Sernik z maliną
Keks
Rolada (jabłkowa, makowa, orzechowa lub śmietanowa)
Sernik z maliną
Sernik wiedeński
Sernik z brzoskwinią
Kostka karpatkowa
Sernik wiedeński
Sernik z brzoskwinią
Kostka karpatkowa
Miodownik
sero-mak
ciasto orkiszowa porzeczka
Miodownik
sero-mak
ciasto orkiszowa porzeczka
Stefanka
Zebra
Ciasto mistrza Jana
Stefanka
Zebra
Ciasto mistrza Jana
Metrowiec
Delicja z bakaliami
Babka drożdżowa
Metrowiec
Delicja z bakaliami
Babka drożdżowa
Piernik
Piernik przekładany
 
Piernik
Piernik przekładany
 

 

 

 

© Piekarnia Dworak Podkowa Leśna.