Ciasta

W stałej produkcji:

(produkowane minimum raz w tygodniu) 

Strucla (serowa, makowa, jabłkowa, jagodowa)
Ciasto drożdżowe
Babka cytrynowa
Strucla (serowa, makowa, jabłkowa, jagodowa)
Ciasto drożdżowe
Babka cytrynowa
Makowiec
Ciasto jogurtowe
Ciasto fantazja czekoladowa
Makowiec
Ciasto jogurtowe
Ciasto fantazja czekoladowa
Ciasto firmowe
Ciasto czekoladowo-gruszkowe
Jabłecznik
Ciasto firmowe
Ciasto czekoladowo-gruszkowe
Jabłecznik
Orzechowiec
Snikers
Sernik królewski
Orzechowiec
Snikers
Sernik królewski
Sernik krakowski
 
 
Sernik krakowski
  

Produkowane okazjonalnie:

(produkowane rzadziej niż raz na tydzień) 

NOWOŚĆ babka orkiszowa
NOWOŚĆ ciasto orkiszowa porzeczka
Babka (czekoladowa lub karmelowa)
NOWOŚĆ babka orkiszowa
NOWOŚĆ ciasto orkiszowa porzeczka
Babka (czekoladowa lub karmelowa)
Keks
Rolada (jabłkowa, makowa, orzechowa lub śmietanowa)
Ciasto wiosenne
Keks
Rolada (jabłkowa, makowa, orzechowa lub śmietanowa)
Ciasto wiosenne
Sernik z maliną
Sernik wiedeński
Sernik z brzoskwinią
Sernik z maliną
Sernik wiedeński
Sernik z brzoskwinią
Snikers
Ciasto orzechowe pasodoble
Kostka karpatkowa
Snikers
Ciasto orzechowe pasodoble
Kostka karpatkowa
Miodownik
Stefanka
Ciasto piegusek
Miodownik
Stefanka
Ciasto piegusek
Ciasto czekoladowo-miętowe
Karmelotka
Zebra
Ciasto czekoladowo-miętowe
Karmelotka
Zebra
Ciasto czekoladowe
Ciasto mistrza Jana
Metrowiec
Ciasto czekoladowe
Ciasto mistrza Jana
Metrowiec
Ciasto smaki Afryki
Delicja z bakaliami
Ciasto korzenno-jogurtowe
Ciasto smaki Afryki
Delicja z bakaliami
Ciasto korzenno-jogurtowe
Babka drożdżowa
Babka panettone (włoska)
Piernik
Babka drożdżowa
Babka panettone (włoska)
Piernik
Piernik przekładany
kostka z winiakiem
 
Piernik przekładany
kostka z winiakiem
 

 

 

 

© Piekarnia Dworak Podkowa Leśna.